Elk platform zijn eigen doel

Website Plan

Een platform met info & tips over meer dan 300 ziektebeelden gelinkt aan producten.
Een platform met info & tips over meer dan 300 ziektebeelden gelinkt aan producten.
Meer info

Smart Social Plan

Gebruik van sociale media is een must om meer verkeer naar uw website te loodsen.
Gebruik van sociale media is een must om meer verkeer naar uw website te loodsen.
Meer info

Mailing

Houd uw klanten op de hoogte aan de hand van nieuwsbrieven.
Houd uw klanten op de hoogte aan de hand van nieuwsbrieven.
Meer info

Blogs

Toon uw expertise als apotheek door middel van sterke blogs.
Toon uw expertise als apotheek door middel van sterke blogs.
Meer info

Combo Plan

Maximale aanwezigheid op het internet en op social media: het ultieme pakket op maat
Maximale aanwezigheid op het internet en op social media: het ultieme pakket op maat
Meer info

Handig Website Plan

Uw apotheek online: onderscheidend en essentieel

De gezondheidszorg evolueert snel, en de digitale apotheek wordt een onmisbare schakel in de keten. In een wereld waar online advies steeds gangbaarder wordt, onderscheiden apotheken met een sterke online profiel zich van de rest. Dit is geen toekomstmuziek, maar de realiteit van vandaag.

Voorsprong door verbinding

Met myPharma zet u uw apotheek op de digitale kaart. Uw website wordt niet zomaar een etalage, het wordt het kloppend hart van betrouwbare zorg en interactie met uw klanten. Een goede website is niet alleen een meerwaarde – het is een noodzaak om toonaangevend te blijven in de farmaceutische zorg.

Laagdrempelige expertise online

Online aanwezig betekent niet minder persoonlijk. Integendeel, myPharma zorgt ervoor dat uw deskundigheid en aandacht voor de klant online net zo toegankelijk zijn als in uw apotheek. Onze database, boordevol accurate informatie en praktische adviezen, geeft uw patiënten de zekerheid en het vertrouwen dat ze nodig hebben.

Laat ons u helpen om van uw website het betrouwbare online aanspreekpunt te maken dat uw patiënten verdienen. Met myPharma aan uw zijde, verandert u niet alleen mee met de tijd, u bent de trendsetter die anderen zullen volgen. Uw website wordt een baken van zorg en kennis – een plek waar mensen met vertrouwen klikken, leren en verbinden.

Smart Social Plan

Ook op gebied van sociale media, marketinggewijs uiterst belangrijk, zetten we uw apotheek in de kijker. Met leuke posts, ludieke acties en relevante blogs zorgen we voor een prima combinatie van berichtgeving voor uw volledige doelgroep.

Op die manier wordt er meer verkeer geleid naar uw website. Ons creatief team denkt mee met uw apotheek en kan u, indien gewenst, zelfs volledig ontzorgen op het vlak van online communicatie.

Blogs

Met blogs op uw site profileert u zich als expert, onderscheidt u zich van de concurrentie én zorgt u ervoor dat uw publiek waardevolle informatie te zien krijgt. Per kwartaal kiest u zelf uit een aantal blogs, die wij zullen delen op uw sociale media kanalen in de daaropvolgende 3 maanden.

In enkele kliks beslist u dus welke content op uw site geplaatst wordt. Zo zorgen we dat er verkeer naar uw site geleid wordt, waar uw klanten alle blogs kunnen raadplegen.

Mailing

Een goede nieuwsbrief begint bij een uitgebreide e-maillijst. MyPharma geeft tips & tricks om op eenvoudige wijze meer e-mailadressen te verzamelen.

Hierdoor wordt uw maandelijkse nieuwsbrief een zeer efficiënt communicatiemiddel. Wij voorzien een nieuwsbrief op maat voor uw apotheek, waardoor het voor de klant lijkt alsof deze door u is opgemaakt.

In de nieuwsbrief komen advies en tips aan bod. Promoties of events (lezingen, workshops, demo’s) kunt u eenvoudig zelf uitsturen.

Combo plan

Het Combo Plan is de combinatie van het Smart Social Plan en het Website Plan. Met het Combo Plan van myPharma bent u maximaal aanwezig op het internet. Het is het ultieme pakket op maat voor uw apotheek.

Bovendien geniet u van een flinke korting. Op die manier haalt u deze betaalbare oplossing in huis. Met minimale inspanningen bent u Top Of Mind in dit digitale tijdperk.

Bij alle Social Media pakketten zit een volledige blogsite (die hoog scoort in Google) met blogartikelen, laatste nieuws, goed om weten, uw diensten en FAQ’s.

Wat maakt het Combo Plan anders?

Graag spreken we apothekers die de online kansen van vandaag grijpen en gelijk instappen in de succesformule van het Combo Plan.